Makeover #1



Raniarank var svår, Du hade inte så mycket :/

Kö:
MissPaj123
Raniarank
Pallasally
Fatmaalwan
Mathilda_Tilda
stardoll1998Rom
Maria.1997
Det går att anmäla sig! Minst 2 Gånger.

2000 Starpionts!



Wiiiiiiiiii! :D Äntligen har jag fått 2000 Starpionts! Jag har längtat i en evighet!!! ;) Ni får gärna gratta mig i gästboken! Ingen har grattat mig förr. Det skulle varit snällt att jag fick det någon gång :) När får ni era Starpionts belöningar? Jag fick 4 Stardollar också ;) Jag ska leta efter DKNY! PS: Jag har ett DKNY rum!

Bing Bong sade

BUHU :( Ingen bloggning idag!:((((

Skolan

Hej, Ni vet att jag inte uppdaterat mycket :( Men jag har lite Blogg Torka och ja . . .



Men varför bloggar du inte då?

Jo, Jag har ju börjat i skolan igen . . . Och då måste jag tänka på det istället ( Iallafall mer än Bloggen) Jag gillar bloggen och så, Men jag kan inte göra så super mycket inlägg :/ Jag får desutom mindre Läsare nu när alla börjar i skolan! Jag försöker uppdatera så gott jag kan. Men det blir inte SUPER MEGA LOLOLOLOLOLO INLÄGG! Så förvänta dig inte jätte bra uppdatering. Men varför har du inga gästbloggare då? För att jag behöver inga, Det är ju bara för att Skolan börjat! Inget stort. Jag kommer att besöka bloggen och , Jao :/ Kan du inte ha en bloggPaus? Det är inte just det jag vill :( Jag vill inte ha det en gång till! Jag har haft det miljoner tals gånger, Jag vill inte svika er. Desutom kommer det färre personer om jag blogg pausar. Vi kan säga att det heter SkolJobbande! :) Det låter inte svikande. Jag vet att det är kul att blogga, Men det är inte allt i livet. Nu kanske du sitter där hemma och säger: "Pusch, Kan hon inte bara blogga!!!! DET ÄR JU KORKAT AV HENNE" Men tänk inte så! :/ Jag är inte korkad, Jag gör det alla gör ;) Men är det jobbigt i skolan nu? Naj, Inte direkt denna veckan :} Det är bara lite smått o gott :D

Ojjjj,Det blev ett långt inlägg :O Jaaaja. Hoppas ni förstår :)

Gårdagens Och Dagens Köp


Igår Köpte jag en Leopard tröja i Starbazar . Den kommer från DKNY, Och idag köpte jag den dära Svarta klänningen Också från DKNY.

Leopard Tröjan: 10 SD
Svarta klänningen: 13 SD

Klicka här för att komma till min Starbazar så jag kan köpa mer DKNY


Dagens Outfit


Detta är Dagens Outfit. Det kom ingen i går :/ Jag hade inte tid, Typ. Vad tyckte ni om den Fina outfiten? Inte så avancerad, Hehe :)

Dagens Outfit



Dagens Outfit :) Vad tycker ni??

Makeover Alá Rockstaree


Nu kör vi igång med en liten Makeover :) Anmäl er i en kommentar!!!!♥

Kö:
MissPaj123
Raniarank
Pallasally
Fatmaalwan
Mathilda_Tilda
stardoll1998Rom
Det går att anmäla sig! Minst 2 Gånger.

Stan

Igår var jag på stan :) Då köpte jag lite grejer, Jag hade tänkt visa dem nu :DDDD


H&M 99,-


Lindex ( Ingen aning vad de kostade)

H&M 99,-

Lindex 199,-

Lindex 179,-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tyckte ni om köpet? :)

Dagens Outfit



Detta är dagens outfit :) Blev nöjd! (Jag köpte jackan + En annan jacka idag) Vad tyckte ni om min Outfit? :D

Köp ur min starbazar!


SNÄLLAA KÖP UR MIN STARBAZAR!!! Det är BILLIGT!!!!!!!! Köp nu innan det är för sent! (Klicka på bilden för att komma till min starbazar! )

Dålig (!!!!) Uppdatering

HEJ! Som ni har märkt så har jag inte bloggat mycket :( Jag kommer väl inte behöva Gästbloggare igen? :O :O Jag ber hemskt mycket om ursäkt! Men jag tar en bloggpaus!



ROCKSTAREE PAUSAR

Header åt Minimyran.

Idag kommer jag fixa en design (Header) till Minimyran :D Gratis desutom. Så det kanske inte bli FULL uppdatering :/ Jaja, Vi får se.

Jag kommer inte . . .

Blogga idag :( Jag är så arg! På min HypeCam! Jajaaaa!

Haha, Titta Mant___*´s Presentation :) Jätte fin egenligt mig!

Dålig uppdatering

Hoi! :) Jag hade dålig uppdatering igår , Tyvär :(  Jag kommer snart starta VideoMakeover :D :D Hihi.


Weird



Hm. . . För det första, Hur hittade han hit? Andra, Jag ska nog ta och svara på den frågan :) Jag har redan många fina läsare men jag vill ha Stardoll läsare :) Detta är en Stardoll blogg.

Hypercam 2

Igår laddade jag ner Hypercam 2 :) Det betyder att jag ska ha Video makeover´s någon gång! Behöver bara hjälp av Pappis först ;)

Vill du bli länkad?



Rubriken lyder ;) Vill du bli länkad? Det är bara att skriva i en kommentar! Jag tillåter det, Och glöm inte att skriva ditt stardoll namn och Adressen :)

Headern

Nu ska jag sätta in en header :)

EDIT: Jag gör nog inte det just nu ;)

Lonita_star


Idag gick jag in till Play & Earn, Då så skulle jag rösta på en tjej eller kille och då gick jag slumpmässigt till en tjej vid namn Lonita_star :) Hon har jätte kreativ medoll och det i ansiktet är väldigt fint också! Jag gillar hennes stil lixsom. Suiten är väldigt fin också ;) Besök Lonita_star här!

Sov gott

Sussa fint :)

Garvar som en Baby x]


Började garva lika mycket som babyn x]

Kanske Superstar :)

Hejsan :) Jag kanske Ska bli Superstar :D Då ska det fixas och grejas i Sviten . Haaaaaaaa :]

Den minen du ;)

Det står helt still.


Rubriken lyder. Ni vet Bloglovinen som jag satt in? Jag satt in den för att folk skulle följa min blogg, Men det har absolut inte ändras :( Jag tvingar ju inte er att följa min blogg, Men det skulle vara kul att se att någon tycker om min blogg. Och man visar det genom att följa den :) Allt för mig. Nu ska jag ut och hoppa Studsmatta , Tjabba!  :D

Snälla , Rara



Snälla , Rara Människor där ute! Kan ni bli medlem i PinkFrescher? Det är en stor dröm att få denna klubben att bli kul och att det kommer många medlemmar! Så snälla Joina den.

[PinkFrescher]

Kactus :)


Idag köpte jag denna kactus :) Den är väldigt fin , Tycker jag. Den kostade bara 2 Sd! Väldigt flott. Den finns i min suite, När jag blir Ss (Om jag blir det) Ska jag fixa till mitt Garderobs rum och då kommer Kactusen vara i rummet! Helt klart. Jag har döpt den till PowerFlower :) Ska ni köpa Kactusen?

Ut och plocka svamp ;)

Hej, Idag har jag och familjen varit ute i skogen och plockat svamp, Mums! Det var inte så mycket svamp men lite blev det iallafall. Om ni undrar varför det varit dålig uppdatering är det därför :) Men det är ju inte hela världen. Vad har ni gjort idag ? Vi har iallafall haft det kul. Hoppas ni också har haft en toppendag ni också.

Bild på en svamp, Det är inte vår svamp. Den är tagen från Google. Fin bild tycker jag. Jag lägger nog in fler inlägg snart om jag törs :)

24 Besökare


Jaaaaaaaaa! :) (Det blev visst ett inlägg) Jag fick precis 24 besökare. Tack, Tack :D

EDIT: Det blev 28 :)

Åker snart

Hej, Vi åker snart så det blir nog ingen mer bloggning idag. Imorgon kommer det nog bli lite iallafall :) Det kan hända att det blir fler inlägg idag, Men just nu så tror jag inte dig ;D Jag hoppas ni inte saknar mig, HAHAHA!!!

Ska bada

Hejdå, Ska bada. Kommer sen. (Seriöst inlägg)

Bomba mig med frågor!



BOMBA MIG MED FRÅGOR I FRÅGELÅDAN!!!!!!!! :D

Börja med Design Frågestund?



Jue, Ska vi börja med Design frågestund? Alla frågor om design är tillåtna :) Ska vi göra det?

Tråkigt

Jag har supertråkigt nu :( BOMBA MIG MED FRÅGOR I MIN FRÅGELÅDA??? :D :D :D

Bloggtips - Prettly.blogg.se/



Rosatjejen97 , Har en jätte bra blogg om allt! :) Jag älskar hennes blogg. Hon har också en jätte fin design och header på sin blogg. Hon är också jätte trevlig! Vi är jätte bra kompisar, Tycker jag. Vi pratar iallafall mycket och vi är tillsammans rätt så mycket :D Jag tycker ni ska beöka bloggen Prettly.blogg.se/

[Rosatjejen97´s Suite]
[Rosatjejen97´s blogg]


EDIT: Det går inte att komma till Rosatjejen97´s suite, Man kommer till bloggen!

Prenumerera


Hej, Nu kan man Prenumerera [Stavning] på min blogg. Det är bara att klicka på knappen i menyn :) Jag vill att många ska göra det, Men ni får bestämma om ni vill eller inte. Ha det så bra!

Oychiel´s Rum.


Håller ni inte med om att Oychiel's rum är så snyggt!? Det är inte bara rummet som är snyggt ;) Medollen är jätte söt också! Hennes rum har taktik :) Här är en bild på ´hennes medoll:

Fin,Fin :)

Vill du pröva 1750 frisyren?



Jaup, Vill du testa 1750 Frisyren? Alltså det håret jag har nu? Det är bara att anmäla sig i en kommentar :) Och om ni redan har frisyren behöver ni såklart inte, Men det skulle vara väldigt trevligt för mig! :D Kör på.

Besökar Rekord [Igår]

Wiiiiiiiii!!!! Besökar Rekord!! Det var 19 besökare igår. Hoppas det blir fler idag :) Tänk om min blogg blir stor , Då kan jag göra makeOvers med 1110000 kommentarer. Haa :]

Godmorgon :)

God morgon era små sömntutor! Idag fyller min pappa 46 och vi ska äta på Erikstorp så vänta er inte full uppdatering ;) Men lite kommer det bli om ni har tur! Tjaau :D

104 Inlägg



WooH! Nu har bloggen insamlat 104 inlägg :) Jag är stoooolt!!!♥ Hoppas min blogg kommer fortsätta att hålla bra i tempot. Jag är helt säker på det , Ni är ju mina jordgubbar :D

Söt tröja



Aww! :3 Detta är nog en av dem sötaste T-shirtarna som funnits i Starplaza! Den ska nog köpas :) Den kommer från den nya affären IdentiTee, Ska ni köpa den?

IdentiTee


WooH! Nu har det kommit en ny affär till Starplaza! Det är massa tröjor. Det är inte skräp tycker jag, Dem aldra flesta är söta och dem har verkligen ett rimligt pris :) Vissa kostar 2 SD + Icke - SS :D Halleluja ♥ Vad tycker ni om den nya affären? Kommer ni köpa någonting?

Pettzgirl - Kreativ


Idag har verkligen Pettzgirl varit kreativ! :) Hennes look var Urgullig, Jue! Hon är verkligen en sån "Fashion tjej" Hon vet vad fashion är. Vad tycker ni om Pettzgirl?

Snart klar . . .

Med designen . :) Det är nog bara texten kvar sen så jaaa :D Desutom blev det en header som jag gjort i Gimp 2 . Jag är verkligen nöjd med denna headern ! Så mobba inte mig, Haha x]

Designen

Idag kommer jag kanske fixa till bloggdesignen :) Jag behöver bara hjälp med lite saker sen är det kvitt! Det är ingen stor grej, Och idag kommer jag kanske inte blogga så mycket :# Jaja, det finns ju andra stardoll bloggar!

Pinkfrescher

Hej, Jag har skapat en klubb. :) Just nu är det bara 3 medlemmar så jag vill gärna länka den på bloggen!♥ Den är inte så aktiv just nu, Men om det bli fler medlemmar så kan den kanske bli bra. Den heter Pinkfrescher :D


(Liten bild) Klicka på bilden för att komma till min kära klubb :)

[Klicka här för att bli medlem!]

Avsked

Nu slutar jag igen på rockiestarre , jag orkar inte mer ..Jag har tappat blogglusten..
Tack rockie Love You för att jag har fått blogga hos diiig ..


Tack alla ni som läst mina inlägg ..
Jag fortsätter som vanlig på min blogg : Maruldis.blogspot.com

Puss Maruldis.

Maruldis Bloggar ...

Jag söker gästbloggare till min blogg =)
Det enda ni behöver göra är att ;
Kontakta mig , på något sätt ..
Och svara på frågorna :
Vilka dagar kommer du att kunna gästblogga ?
Hur många inlägg om dagen kommer du göra ?
Har du gästbloggat hos någon nån gång förut, vem ?
Din egna blogg om du har ?

Gästbloggare kommer ta hand om bloggen , jag har totalt tappat bort bloggen ...Och har ingen vidare blogglust...Skulle uppskattas om någon hör av sig :D

// Maruldis
Till min blogg : http://maruldis.blogspot.com

Förlåt


Förlåt för att jag inte har bloggat här , jag har fullt upp ..Om jag ska vara ärlig så har jag helt glömt bort att jag bloggar här , Psst . besök min irl blogg : http://cutiiegirl.blogspot.com   http://cutiiegirl.blogspot.com

Dagens Outfit & Köp






Hehe, slarviga bilder, och inte så kanske inte så snygg outfit XD

Men nu om några minuter ska jag åka till min farmor & Farfar... så jag kanske inte kommer bolgga mer idag elr imorrn :(


Hehe...


Hej, hej ! har tråkigt (  >:( ), så värför inte göra några bilder i paint ?
Aja, här kommer en ;]


Haha..
på bilden : Rockstaree x 3 på catwalken ;o


BLOGGTORKAR :/



WARING WARNING , MARULDIS BLOGGTORKAR haha xD

Dagens Köp








Ehmm... ja, allt är från Bazaar, och jag såg några 'missar' på stardoll, det kanske blir så för er också ?(bilden nedan)


 


Haha, ha en bra dag tills vidare så kommer ni nog se flera inlägg av mig ikväll eller imorgon ;D

 


Dagens Outfit

 







CG Of The Day & Dagens Outfit






Dagens CoverGirl     So-Lusl




Gratis Facebook 'Klänning'






Hej, sök på www.stardoll.com/en/starplaza.php?startItemIds=25045 och du kommer att komma Till StarPlaza, där en rosa klänning med Orangea (Stavning?) Prickar På:

 Sudding Bild ? O.o

MARULDIS GÄSTBLOGGAR


 


Det har kommit ut en ny butik sunny bunny med massa gulliga grejjor i plaza nu ..
Linser fanns det också jag köpte gröna (?)
( INGEN BILD )


Dagens Outfit







Tube Top 4sd, Fallen Angel
Extra Wide Belt 3sd, ELLE - Starbazaar
Frilly Layered Skirt 11, DKNY - Starbazaar
Skin Toned Pantyhouse, 1sd Pretty in Pink
Fishnet Tights 10, Miss Sixty - Starbazaar
Knee High Boots 7, Bisou

MARULDIS GÄSTBLOGGAR

Mohaha , nu är jag här igen ..
Så nu blirre bloggning av mig här ni vet ju massa grejjor om mig att jag är känd och söt , bäst
" INGA KOMMENTARER , TACK "
Nevars, men ni vet mycker om mig ni kan läsa min egna blogg HÄÄÄÄR

Denna gången blir det såklart mer bloggning , och jag hoppas att ni tror på mig =)

PUSS MARULDIS ♥

EDIT : Det blir bloggning i morgon !


Super Supreme





Hej nu har nya Super Supreme Kommit ut !






Söker Gästbloggare . . .

Hej, Igen! Jag behöver gästbloggare imorgon + och nästa tisdag! Ska faktiskt åka till Zoo imorgon (Köpenhamn) och på tisdag bli det Bakken time! Lölölölö, Vad avundsjuka ni är nu ,HAHAHAHA!!! ANMÄÄÄLll!!!

Arg, Usel Uppdatering!

Ursäkta :*

Jag ha bettet mig CRAZY OVER THE HEAD!!!Haha, Naaj inte direkt ! Men jag har kört igång en tråkighets period igen :/ Kanske blir gästbloggare igen, Huh? Vad tycker ni?? :D

Dålig uppdatering idag :/

Idag har det varit en usel Uppdatering, Tyvär :/ Men det är ju inte hela världen! Och vet ni vad? Jag undrar om, Är det någon som prenumenerar på bloggen? Eller måste man bli medlem? :O


Bjuder på en bild på mig , Mohahahaha!!!

SceneryBomb

Idag så kikade jag in i Absolutswe,Jag ville göra ett Kollage :D (Ursäkta rubriken! Scenery är ett gammalt minne!) Jag flummade till det obehört mycket!!! Haha, Här ska ni få se mina fantastiska underverk! (LOL)


Lölölölölö! Haha, Lägg märke till 3:An!

1750 Starpionts :3




Tjoho!!! Äntligen har jag fått 1750 starpionts! :3 Och alla måste gratta mig annars fiser min storebror på er ;) Hihi, Jag är sååååå himla glad! Ni som läser bloggen och ni som är på stardoll (Oseriöst) Får ju se Moi!!!! Puss ♥

RSS 2.0